Reserveren

Lieve Kopjes-bezoeker,

Tot ons grote verdriet hebben wij net als de rest van de horeca in Nederland verplicht onze deuren moeten sluiten sinds half oktober. Hoe het er nu uitziet blijven we ieder geval dicht tot eind januari. We kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen en hopen dat dit in de nabije toekomst weer kan. ^ ^

Door de nieuwe maatregelen kunnen we alle hulp heel goed gebruiken!

Wil je ons steunen?

We hebben purrivate sessies! Een prive kattencafe om 1,5 uur te chillen, kroelen, spelen met de katten. Boek deze sessies hier!

Van  woensdag t/m zondag van 10 tot 15 uur hebben we take out. Supurr lekkere koffie, homemade chai, warme choco en taartjes.

Shop in onze winkel (helaas nu ook even niet fysiek) Wild Whiskers maar online bestellen kan wel www.wildwhiskers.nl en ook afhalen in de winkel is mogelijk!


Liever gewoon geven?

Doneer via een Tikkie  https://tikkie.me/pay/86nco9u5gjao0575nf4e of via PayPal aan lenny@kattencafekopjes.nl     

 Veel liefs! Blijf gezond en stay pawsitive! 
 
 
Team Kopjes

 

 

 

Ben je nog nooit bij ons geweest en wil je bijvoorbeeld komen met kinderen? Dan vragen wij je de FAQ door te nemen. Dit omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan de katten en wij waar kunnen maken.

Aanvang –10 uur, 12.00 uur, 13.45 uur, 15.30 uur, 17.15. De tijd is een aanvangstijd. Wij geven iedereen een half uur om te laat te komen, ben je later dan dit half uur en hebben wij niks van je gehoord, dan moeten we helaas je plek weggeven.

Voor Kopjes wordt een entreeprijs gevraagd van 4 euro per persoon, voor vragen hierover verwijzen wij je naar de FAQ

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem! Maar wij vinden het in deze tijd wel heel fijn om te horen aangezien we op het moment maar weinig bezoekers een plekje kunnen geven.

Je kan zelf annuleren door op de link (reservering annuleren) onderaan deze pagina te klikken. Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Voor Nederlands hoeft er geen taal te worden geselecteerd. └(=^‥^=)┘

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Vergeet niet het aantal personen te selecteren onder de kalender hierboven.
Klik op het tijdvak om verder te gaan.

Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken!

 

 

 

 

New!

Sinds september hebben wij een heuse gift shop! Jawel een winkel een deur verderop vol cat goodies. Van alles voor jouw poezenbeest maar ook voor jezelf zoals onze merchandise en musthaves als boeken, pinnetjes, sokken, stationery en meer. For the love of cats!

Wild Whiskers
Marco Polostraat 215

We hebben ook een webshop! 

^ ^