Reserveren

Lieve Kopjes-bezoeker,

Yessss we mogen weer! We kijken hier al een lange tijd naar uit en zijn supurrrblij jullie vanaf woensdag 3 juni weer te mogen ontvangen! Wij gaan er alles aan doen om iedereen zo’n veilige en fijne ervaring mogelijk te geven, en daarvoor vragen wij je hulp. Als je ons komt bezoeken, vragen we je met onderstaande zaken rekening te houden:

-Het aantal bezoekers moeten we flink verlagen om de anderhalve meter afstand zo goed mogelijk te waarborgen. Wij ontvangen daarom per tijdslot nog maar acht mensen. Daarnaast mogen er maar vier mensen aan één tafel (of zitje) zitten en accepteren we daarom ook geen reserveringen van meer dan vier personen.

-Een reservering is volgens de wet verplicht. Om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we je op tijd te komen. Ben je te vroeg, dan vragen we je zo veel mogelijk buiten te wachten. Reserveer verder bij voorkeur online.

-Voor binnenkomst moeten wij je vragen naar je gezondheid. We verzoeken je van tevoren al om je bezoek uit te stellen als jij, of huisgenoten, ziekteverschijnselen ervaren.

-Omdat we minder gasten kunnen ontvangen dan normaal, moeten we onze entreeprijs logischerwijs verhogen naar vier euro per tijdslot. Zo houden wij en de katjes het hoofd en de snorharen boven water.

-Om wat meer bezoekers op een dag te ontvangen, heb je nu de keuze uit vijf reserveringstijden van anderhalf uur.

-Tussen de reserveringen door willen we graag de ruimte compleet ontsmetten, daarom vragen we je voor het tijdslot eindigt, af te rekenen en je klaar te maken voor vertrek.

-Om ook anderhalve afstand te kunnen houden tussen het personeel, werken we zoveel mogelijk alleen. Hierdoor kan een bestelling soms net iets langer duren dan normaal.

-Je mag natuurlijk nog steeds naar de katten toe om ze te aaien en met ze te spelen, let er wel op dat je anderhalve meter bewaart tussen jezelf en de andere gasten. Je kan desgewenst na het aaien en spelen altijd weer je handen desinfecteren met handgel die wij op de tafels zetten of je handen wassen op het toilet.

-Onze gebruikelijke huisregels gelden natuurlijk nog steeds: Til de katten niet op, let altijd op de lichaamstaal en probeer niks te forceren, maak foto’s zonder flits en geef de katten geen eten en let goed op je bordje!

Ben je nog nooit bij ons geweest en wil je bijvoorbeeld komen met kinderen? Dan vragen wij je de FAQ door te nemen. Dit omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan de katten en wij waar kunnen maken.

Aanvang –10 uur, 12.00 uur, 13.45 uur, 15.30 uur, 17.15. De tijd is een aanvangstijd. Wij geven iedereen een half uur om te laat te komen, ben je later dan dit half uur en hebben wij niks van je gehoord, dan moeten we helaas je plek weggeven.

Voor Kopjes wordt een entreeprijs gevraagd van 4 euro per persoon, voor vragen hierover verwijzen wij je naar de FAQ

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem! Maar wij vinden het in deze tijd wel heel fijn om te horen aangezien we op het moment maar weinig bezoekers een plekje kunnen geven.

Je kan zelf annuleren door op de link (reservering annuleren) onderaan deze pagina te klikken. Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Voor Nederlands hoeft er geen taal te worden geselecteerd. └(=^‥^=)┘

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Vergeet niet het aantal personen te selecteren onder de kalender hierboven.
Klik op het tijdvak om verder te gaan.

Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken!

 

 

 

 

New!

Sinds september hebben wij een heuse gift shop! Jawel een winkel een deur verderop vol cat goodies. Van alles voor jouw poezenbeest maar ook voor jezelf zoals onze merchandise en musthaves als boeken, pinnetjes, sokken, stationery en meer. For the love of cats!

Wild Whiskers
Marco Polostraat 215

We hebben ook een webshop! 

^ ^