Reserveren

Graag onderstaande informatie lezen voordat er gereserveerd wordt!

Kom jij binnenkort een bezoek brengen aan Kopjes? Pawsome! ( ^..^)ノ

Omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan wij waar kunnen maken hieronder wat informatie over het bezoek aan Kopjes.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 19.00 uur van woensdag t/m zondag. We werken met reserveringen omdat we een grote aanloop hebben en op deze manier voorkomen wij teleurstellingen van mensen die van ver komen en geen tafeltje kunnen krijgen. Wij werken met timeslots van twee uur, jouw reservering is dus voor twee uur. Aanvang 10 uur, 12.15 uur, 14.30 uur, 16.45 uur. Doordeweeks heb je de meeste kans om zonder reservering naar binnen te kunnen, in het weekend raden we reserveren nog wel aan.

Voor Kopjes wordt een entreeprijs gevraagd van 3 euro per persoon, voor vragen hierover verwijzen wij je naar de F.A.Q.  Ben je een half uur later dan de aanvangstijd dan zijn wij genoodzaakt jouw tafeltje weg te geven. Tenzij je het telefonisch even laat weten.

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem dat kan door op de link hieronder te klikken. (annuleer reservering) Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Aangezien katten veel slapen (gemiddeld zo’n 16 uur per dag) kan het zijn dat de katten tijdens jouw bezoek liggen te slapen. Ze zullen niet allemaal liggen te slapen, maar het is wel fijn als de bezoekers hier bewust van zijn. Verder zijn er een aantal huisregels en is het vooral goed om relaxed te zijn. De katten zullen bij onrustig gedrag sneller geneigd zijn om hun eigen gang te gaan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat wat meer afwachtend gedrag er voor zorgt dat de katten eerder toenadering zoeken.

Let op! Geef onder de kalender aan met hoeveel personen je Kopjes wilt bezoeken. Het kan zijn dat je geen bevestiging per mail krijgt. Hier wordt aan gewerkt, maar als je reservering goed is doorlopen (de gegevens zijn achtergelaten en je een groene tekst hebt gezien waarin staat dat de reservering gelukt is) kan je er zeker van zijn dat het gelukt is. 

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Klik op het tijdvlak om verder te gaan. Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken. 

 Voor Nederlands is een taal kiezen niet nodig. :))