Reserveren

Lieve Kopjes-bezoeker!

Kom je  binnenkort een bezoek aan ons brengen? Pawsome!

Kies de dag en tijd uit en vergeet niet het aantal personen te selecteren.

Ben je nog nooit bij ons geweest? En wil je bijvoorbeeld een bezoek brengen met kinderen dan vragen wij je de FAQ door te nemen. Dit omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan de katten en wij waar kunnen maken.

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem! Maar wij vinden wel heel fijn om te horen aangezien we op het moment nog minder gasten dan gebruikelijk mogen ontvangen.

Je kan zelf annuleren door op de link (reservering annuleren) onderaan deze pagina te klikken. Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Voor Nederlands hoeft er geen taal te worden geselecteerd. └(=^‥^=)┘

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Wij kunnen uw reservering helaas niet verwerken omdat wij gesloten zijn op de door u geselecteerde datum.

Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken! Heb je het aantal personen met wie je ons komt bezoeken ingevuld? Supurrrr!

 

 

 

 

New!

Wij hebben een heuse gift shop! Jawel een winkel een deur verderop vol cat goodies. Van alles voor jouw poezenbeest maar ook voor jezelf zoals onze merchandise en musthaves als boeken, pinnetjes, sokken, stationery en meer. For the love of cats!

Wild Whiskers
Marco Polostraat 215

We hebben ook een webshop! 

^ ^